maanantai 20. joulukuuta 2010

Positiivipostaus. (VAROITUS! SIIRAPPITEKSTIÄ TULOSSA!)

(KUVAT JOITA KÄYTÄN LÖYTYVÄT PHOTOBUCKET.COM :sta.)
Nyt on pakko. Lueskelin vanhempia postauksiani ja totesin että kuka tuo ihminen on? Mihin se elämän ilo on hävinny. Tai siis, se vähänenkin mitä on ollu joskus. Joten, nyt päätin kirjottaa positiivisimmasta asiasta elämässäni, miun rakas poikaystävä. :) <3

Tutustuin nonttuun siis kaverin kautta kesällä -08. Siinä vaiheessa olin vielä sillosessa suhteessa joka oli rakoillu jo kuukauden verran, ihan vaan välimatkan takia. Nonttu oli mukavaa juttuseuraa ja nopeesti huomasin että ollaan melkolailla samalla aaltopituudella.

No, kuukaus tuon jälkeen niin erosin siitä miun sillosesta poikaystävästä. Teki kipeetä mutta shit happens. Sillon mietin että en seurustele ennen kuin oon saanu koulut käytyä. Miten kävikään.
Koulussa jutskailtiin nontun kans aika paljon kun kaveriporukka oli lähes sama, mietin että miten mie en oo nonttua tajunnu aiemmin.

Syyskuussa -08 tajusin olevani ihastunu viimestä hiuskarvaa myöten.




Marraskuun puolella mie kierosti hankin nontun numeron, ja tekstasin sille. Totta kai. Siinä sitte seuraavana päivänä sovittiin että nähtäis. Siinä sitten "treffailtiin" muutaman kerran viikossa. :))

Kun tämä asia alkoi kavereilleni valjeta niin hehän tekivät sen minkä kaverit siinä vaiheessa parhaiten osaavat, alkaavat ns. "parittaa" = tekivät mitä tahansa, jotta minusta ja nontusta tulisi pari. Voin sanoa että Nonttu ei ollu asiasta ihan niin mielissään... :D




Alkoi se tavallinen välttely, pysyin kaukana nontusta, en halunnu että nonttu saa tietää koska pelkäsin ettei siitä tulis kuitenkaa mitää ja tunteet olis ykspuoliset.
^ Tätä normaalia säätämistä, you know.

Sitten on pakko kertoa yhestä ihanasta videosta jonka nonttu lähetti miulle joulukuun puolella.



Tuo video nosti miut pilviin piiiiiiiiiiiiiiiiitkäks aikaa. :))

Kaveruus jatku normaalisti, kunnes sitte maaliskuussa -09 nonttu kysy miulta hyvin varovasti että "ootko sie ihastunu minuun?" Nous pala kurkkuun ja tuntu ikuisuudelta ennenkun sain vastattua että "kyllähän mie." Nontulla meni toinen ikuisuus vastata "niin miustaki tuntuu että oisin sinuun ihastunu." Ja hymyähän riitti.
Virallisesti alettiin seurustella aprillipäivä -09. :)) <3



010409 <3

Ei kommentteja: