maanantai 13. joulukuuta 2010

Mistä vielä?

Joulu on tulossa ja kotona tunnelma "katossa." Aloin miettiä et pitäskö rueta puhuu psykologin kanssa tästä, tuntuu taas että miulta vaaditaan LIIKAA.

1. Pidä keittiö siistinä
2. Tyhjennä ja täytä astianpesukone aina tarvittaessa
3. Koiran hoito joka toinen päivä.
4. Pidä oma huone siistinä.
Ps. Jos nämä eivät tapahdu käskemättä, huuto on varmaa.

HOIDA SIINÄ SIVUSSA SITTEN PARISUHDETTA JA VELVOLLISUUDET KOULUSSA! JA KOITA KÄSITELLÄ ARKOJA MUISTOJA NIIN ETTÄ VOISIT JOKU PÄIVÄ ELÄÄ NORMAALISTI ILMAN MASNENNUSTA! Ja kouluun pitäs yrittää keretä 8.20 vielä tulevat 7 viikkoa. JES!

Can we work it out? Can we be a family? Promise I'll be better.
Kohta isken minäki kortit pöytään.

3 kommenttia:

Vivella kirjoitti...

Tähän yritän tsempata sen verran, että ajattele miten helppoa sulla VIELÄ on.

Ei laskuja mitä maksaa, ja siivoukset aika helpossa, verrattavissa jos asuisit omassa kämpässä. Ei vakuutuksia mitä maksaa, ei 2 lasta joista pitää huolta siinä samassa.

Onhan nuo tietysti välillä ylivaadittavia asioita, mutta kunhan jaksaa ajatella aina niitä joilla on vaikka mitä asioita hoidettavana, omat jutut tuntuu aika mitättömiltä!

Mulla oli just itelläni vähän tämmönen joskus. Nyt osaa arvostaa sitä aikaa kun ei ollut niin paljon hommaa..

Kyllä se siitä:) Älä huolehi <3

niina. kirjoitti...

niin, mie tarkennan siulle tätä kunhan ens kerran nähhään... :s toisinaan tuntuu että olis ainaki puolet helpompaa asua omassa kämpässä.

Anonyymi kirjoitti...

En jaksanu kirjautua sisään, mut siis joo, tässähän tätä olis yks vapautumas! ;) Nohjooo, katellaan tos joulun jälkeen jos nähdeltäis:) ! <3 pärjäile