sunnuntai 3. tammikuuta 2010

onnellisen tietämätön.

Ja ulkona on vaan -28 astetta pakkasta. Hyrrrr... Kylmä. :S

Enni tulee tänään käymään. (: Ei lähetäkkää sinne kuopioon tuon pakkasen takia. X.x Ihan hyvin emmaa ois voinu nähä tänää. :( Noo tiistaina luistelemaa ulkojäille with emma ja minna. ;) Ai että :) <3

Puhuin eilen nontun kanssa kuopioon menosta, sano että jos en mee niin voin soitella. :D Ahaa mitennii? :D 'Seura on aina kaivattua.' <-- Aina? :D HAH! Melkein uskon. ;)

On taaaaaaaaaaaas ylitylsää, ei mittää tekemistä. Jos vaikka menis syömää ja tyhjentää astianpesukoneen, ennenkun tulloo sanomista... :S EN JAKSA(IS).

Jjoo, kyllä tuo yks varmaa oli ainaki vähän kaivannu minuu yhen päivän aikana. Luulisin. :DD Olettaisin.

Tänään siivoiltiin nontun huonetta. :D Sieltä näkyy jo lattia !! Vähän oon ylpee. ;) <3 Hiemanko taas revettiin kun istuttiin olohuoneessa ja juteltiin jossun kans taas veljeksien käytöksestä. :D Tuli sitte puhetta korvaan puhaltamisesta, anopin tekele sitte lohkasee "Työ ette kuulkaa vielä tiiäkkää minne sitä voikaa puhallella." :DDD Ei helvetti. Hyvät naurut sai taas. :DD Tai sitte ku puhuttiin et nonttu vois huoneensa suvouksessa käyttää hyväkseen jätesäkkejä. Nonttupa lohkasee että "Minä en säkkejä hyväks käytä!" <- :DD tuli vähän sellanen olo et "voi ei, en tunne..." :DDD ;) Seki yks moottoriturpa.
Silti rakastan.<3

You belong with me.

Ei kommentteja: