sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Asennevammanen.

Joku vissiin vähän on. Asennevammanen. Tai sitten vaan kateellinen. Mistä tuota tietää. Kaksnaamanen ja puhuu paskaa, jätkää vaihtaa ku sukkia. Sitten itkee kun kukaan ei tykkää, uhkaa itsarilla. LoL Pentu.

Mie en tosiaan sen pimun kans aijo sopia mikäli ei ite ymmärrä tehneensä väärin. :P "Sano aika ja paikka niin vedän sua turpaan." joo-o...

Tänään kiteelle. Ei jaksa oikeesti. Nukuin niin pirun huonosti.
Kohta vissiin lähetään. Huuoh.

---
No eipä sitten lähettykään kiteelle kun joku otti 'vähän' hermoo siitä kun mie en jaksais. Kaks viimestä kouluviikkoo oli niin stressaavia että nyt kun stressi on kadonnu niin eikö oo ymmärrettävää että nyt väsyttää?! Ja viikkoon en nyt sitte pääse mihinkään ku "miun pitää levätä. Kun ei jaksa kiteelle lähtee niin sitte ei jaksa minnekkää muuallekkaa." Joo. Selvä, kiitos. Joku olettaa että mie en jaksa syödäkkää. Kiitti niin hitosti. Miulla ei saa vissiin olla päiviä kun haluisin olla vaan kotona.

Joo ei tarvii ymmärtää.

Turha ees yrittää keskustella asiasta.

Ihan kiva jos ja kun joutuu ens viikon istuu kotona. Että hyvää jouluu vaan. On taas tästä joulusta fiilikset niin kaukana. Kaikki on taas pilalla.
Vittu.
Telkkaria toljottanu koko päivän. Hulluus iskee, mutta no.. "Ihtee tässä pitä syyttää..." vanhat värssyt joojoo.
'näytimme aika onnellisilta
Voimme näytellä, näytellään kuin se tulisi meistä luonnostaan'

Kyllä taas kyrsii niin paljon että tekstiä riittää. :P

Koita tässä nyt sitten antaa vielä itelle anteeks.

When you see my face, hope it gives you hell.

1 kommentti:

Emmie. kirjoitti...

asennevammanen ämmä emmu? jos tiedät mitä tarkoitan.. ;) :D:D:D no, kuitenkin. :D pöllö se on. iso huuhkaja, pelottelee kaikki hurmuriniinat pois lähettyviltään. D:D:D:D se on sitä niinkutsuttua itsesuojeluvaistoa. ;)